100 % Arabica – het cremafijne verschil
100 % Arabica – het cremafijne verschil
Koffie van 100% Arabica-bonen, zoals onze Melitta®BellaCrema®, wordt gekenmerkt door een lichte, goudbruine crema. Deze ontstaat door de hoge druk waarmee de volautomaat heet water door de gemalen koffie perst. De vele aroma´s die hierbij worden gebonden, verlenen de crema een bijzonder intensieve en aromatische smaak. En omdat de zachte aroma´s in de koffie gemakkelijk kunnen vervliegen, werkt de fijn geporiede crema bovendien als een beschermende mantel en zorgt op die manier voor langdurig koffiegenot.
Koffie van 100% Arabica-bonen, zoals onze Melitta®BellaCrema®, wordt gekenmerkt door een lichte, goudbruine crema. Deze ontstaat door de hoge druk waarmee de volautomaat heet water door de gemalen koffie perst. De vele aroma´s die hierbij worden gebonden, verlenen de crema een bijzonder intensieve en aromatische smaak. En omdat de zachte aroma´s in de koffie gemakkelijk kunnen vervliegen, werkt de fijn geporiede crema bovendien als een beschermende mantel en zorgt op die manier voor langdurig koffiegenot.